Noticias

Segona convocatòria pera col·legiats i col·legiades que han cessat en l’exercici de l’advocacia per jubilació o incapacitat o per als seus vidus/es o orfes/nes

cab_arbolito_v5_4

Per segon any consecutiu, la Fundació D. Eduardo Calabuig-ICAV amplia la seua cobertura de ajudes de caràcter ordinari i graciable i posa en marxa la convocatòria de l’ajuda per a col·legiats i col·legiades jubilats o amb discapacitat i per a els seus vidus, vídues, orfes i òrfenes.

Aquesta ajuda consisteix en un pagament periòdic d’un any renovable i està adreçada a ajudar a aquells col·legiats i col·legiades més necessitats que hagen cessat en l’exercici de l’advocacia per motiu de jubilació o incapacitat, als seus vidus i vídues o als seus orfes i òrfenes, seguint aquesta prelació en la concessió i atorgant en tot cas una única ajuda, que només podrà fraccionar-se en cas que concórreguen diversos fills o fills sense vidu o vídua.

Aquells col·legiats, col·legiades o familiars que desitgen presentar la seua sol·licitud d’ajuda podran fer-ho fins l’1 de desembre a través del formulari del web de la Fundació (www.fundacioncalabuig.icav.es). 

La sol·licitud haurà d’anar acompanyada dels documents indicats en la convocatoria d’ajuda i la resolució es notificarà des del correu de la Fundació FundacionD.E.Calabuig-ICAV@icav.es