AL COSTAT DELS QUE MÉS HO NECESSITEN

La Fundació D. Eduardo Calabuig-ICAV és una institució privada sense ànim de lucre de caràcter social nascuda en 2020, fruit de la fusió de la Fundación del abogado D. Eduardo Calabuig Martínez  i la Fundación del Ilustre Colegio de Abogados de Valencia (ICAV).

La misió de la Fundació D. Eduardo Calabuig-ICAV és l’assistència d’aquells col·legiats i col·legiades més necessitats per raó de malaltia, família nombrosa o desgràcies familiars, així com el foment d’estudis i modificacions sobre la previsió social dels professionals jurídics i la posada en comú de coneixements i experiències amb institucions anàlogues d’advocats o altres professions jurídiques.

La visió de la Fundació D. Eduardo Calabuig-ICAV és ser el vehicle a través del qual es gestione un Projecte de Responsabilitat Social Corporativa de l’Advocacia de València, sent una fundació al servei de tots els seus col·legiats i col·legiades i de la societat.

LES NOSTRES AJUDES

LA FUNDACIÓ
D. EDUARDO CALABUIG-ICAV
AL COSTAT DELS QUE MÉS HO NECESSITEN

Convocatòria d’ajudes per a col·legiats i col·legiades jubilats o incapacitats i per als seus vidus, vídues, orfes o òrfenes.  Ja resolta!

LA FUNDACIÓ EN XIFRES

2020-2022
icono_abonados
0
Abonats
icono_euros
0
Euros en ajudes
icono_destinatarios
0
Destinataris
icono_euros
0
Euros en ajudes
icono_destinatarios
0
Destinataris/àries

ÚLTIMES NOTÍCIES