Noticias

Convocatòria d’ajudes per a 2024

man hands connecting couple puzzle over table, businessman holding wood jigsaw inside office. Business solutions, mission, target, success, goals and strategy concepts

Ens complau informar-vos que, un any més, la Fundación D. Eduardo Calabuig-ICAV llança la seua convocatòria ordinària d’ajudes per a brindar recolzament als col·legiats i col·legiades de l’ICAV i a les seues famílies.

Els distints tipus d’ajudes que comprén la convocatòria són els següents:

1. Ajudes per a la conciliació laboral i personal, que inclou ajudes per naixement, educatives, per a despeses de menjador i de custòdia, etc.

2. Ajudes per a situaciones de risc d’exclusió social, necessitat econòmica o de vulnerabilitat

3. Ajudes per a situacions de dependència, persones amb discapacitat i malaltia, amb ajudes per a despeses mèdiques, per a la compra d’ajudes tècniques, per a despeses de residència i ajudes per dependència, jubilació, viduïtat o orfandat.

4. Ajudes per a altres situacions de necessitat puntuals

Les ajudes són graciables i es podran sol·licitar durant tot l’exercici fins al 6 de desembre, amb excepció de les ajudes per jubilació, viduïtat o orfandat, el termini de sol·licitud de les quals s’obrirà en l’últim trimestre de l’any, i les ajudes per naixement, que es podran sol·licitar durant els 12 mesos següents al mateix.

Podeu consultar les bases o sol·licitar les ajudes des del nostre apartat “T’ajudem”, en aquesta página web.