Noticias

Tercera convocatòria per a col·legiats i col·legiades que hagen cessat en l’exercici de l’advocacia per jubilació o incapacitat o per als seus vidus/es o orfes/nes.

Man's hand stacking wooden blocks. Business development concept

Per tercer any renovable i està adreçada a ajudar a aquells col·legiats i col·legiades més necessitats que hagen cessat en l’exercici de l’advocacia per motiu de jubilació o incapacitat i per als seus vidus i vídues oorfes i òrfenes.

Aquesta ajuda consisteix en un pagament periòdic mensual de fins a 500 euros durant un any renovable i està adreçada a ajudar a aquells col·legiats i col·legiades més necessitats que hagen cessat en l’exercici de l’advocacia per motiu de jubilació o incapacitat, als seus vidus i vídues o als seus orfes i òrfenes, seguint aquesta prelació en la concessió i atorgant en tot cas una única ajuda.

Aquells col·legiats, col·legiades o familiars que desitgen presentar la seua sol·licitud d’ajuda podran fer-ho fins l’1 de desembre a través del formulari del web de la Fundació (www.fundacioncalabuig.icav.es).

La sol·licitud haurà d’anar acompanyada dels documents indicats en la convocatoria d’ajuda i la resolució es notificarà des del correu de la Fundació FundacionD.E.Calabuig-ICAV@icav.es